Hej alla OL-vänner! 

Julen står för dörren, Ol-skorna och kompassen ligger kanske i garderoben men förhoppningsvis har du plockat fram skidorna och hunnit åka en eller annan kilometer innan det här tråkiga tövädret kom. Här kommer en julhälsning med några uppmaningar från OL-sektionens styrelse.

Ullmax

Har du klart med alla julklappar? Om inte vill vi i vanlig ordning slå ett slag för Ullmax. Bra och prisvärda produkter samtidigt som det ger välkommet klirr i klubbkassan. Gå via hemsidan www.sidensjo.se  och klicka på Ullmax-symbolen till vänster på sidan så hittar du katalogen och info om försäljning och köp (handlar du via skidsektionen så går det precis lika bra).Skynda på om du vill ha produkterna levererade innan jul, annars kan du köpa/sälja under hela vintern.

O-ringen Höga Kusten 2018

Har du anmält dig som funktionär inför O-ringen? Om inte är det hög tid. Senast 15 januari ska alla funktionärer vara registrerade i funktionärsregistret. Därefter kommer O-ringenorganisationen ta ställning till om funktionärer måste sökas även utanför arrangerande OL-klubbar. Har du vänner, grannar eller släktingar som vill och kan ställa upp? Anmäl dem också! Hur mycket man kan jobba bestämmer var och en själv och du kan även önska arbetsuppgift. Det finns uppgifter till alla som vill och kan ställa upp. Kontakta Inger om du har funderingar eller behöver hjälp för att fixa registreringen.

I dagsläget har Sidensjö IK passerat 100 registrerade funktionärer totalt från föreningen, en mycket bra siffra och några ytterligare lär det säkert bli...

Länk till funktionärsregistret:

www.oringen.se/funktionär2018

Uthyrning under O-ringen

Det behövs fortfarande mera logimöjligheter till våra besökare under O-ringen. Om du har något lämpligt att hyra ut (hus, fritidshus, husvagn, husbil, båt...) kan du anmäla det till O-ringen Höga Kusten. Det finns goda möjligheter att få hyresgäster och få en bra slant för besväret.

Elljusspåret

Vårt skidspår var superfint i början på den här veckan. Skidsäsongen har ju börjat bra men tyvärr är tilltron till stabilt vinterväder inte längre så hög. Vi får ändå hoppas att det kommer fler perioder med fina skidförhållanden den här vintern.

God Jul och Gott Nytt År

önskar OL-sektionen