Tävlingsprogram SOFT

Livelox
GPS för orientering.

WinSplits Online.

Dagens väder. 

Sidensjö IK, Orientering

Webbalbum


OL läger Stig 4-5 maj


 
Säsongsupptakt 2019.Senaste Nytt2019-04-19

Säsongsupptakt

Ett 40-tal hade hörsammat kallelsen till årets säsongsupptakt. Betydligt mindre snö än förra året så något skidalternativ fanns inte utan istället blev det barmarksorientering (nästan) runt terrängen vid Skidstugan med banor från 2 till 5 km. Efter detta väntade tre voffeljärn med betjäning på att visa vad de gick för. Det blev förträffliga vofflor så ingen behövde fara hem och vara hungriga.

2019-04-08

Säsongen närmar sig

Planeringen för den stundande säsongen är i full gång.
Liksom alla tidigare år så startar vi med en upptaktsträff på långfredag (19/4) kl 11 vid skidstugan med orienteringsbanor för alla.
Två veckor senare (4-5 maj) blir det fjärde upplagan av orienteringslägret i Stig för våra ungdomar.

2019-03-02

Kommande säsong

Ett femtontal samlades i Skidstugan på torsdagskvällen för att planera inför kommande säsong.
I sommar kommer vi att stå som arrangör för Medel-DM den 30 juni. Per B är tävlingsledare och Jörgen E banläggare och tävlingscentrum blir i Stig.
Sidensjösprinten kommer vi att ha i Myre preliminärt den 6 augusti med samma ledarstab. Ungdomstränarna kommer att kalla till en träff i vår för att planera dess verksamhet.
På långfredag, 19 april kommer vi sedvanligt att ha en vårträff med orientering, skid-OL och promenads-OL lite beroende av väderleken och med våfflor, sylt och grädde efteråt.

2019-02-06

En stor ledare har lämnat oss.

Torsdagen den 31 januari kom det sorgliga beskedet att Yngve Edin efter en kortare tids sjukdom avlidit. Han skulle i början av mars fyllt 89 år. Yngve började orientera i slutet av 40-talet och har förutom ett flertal DM-segrar representerat Ångermanland vid NM och SM. Hans största insats har dock varit som ledare och för detta blev han tilldelad Örnsköldsviks kommuns ledarpris. Detta pris blev upprinnelsen till "Yngves ledarpris" som årligen delas ut till en välmeriterad ledare i Sidensjö IK.
Med stor tacksamhet kommer vi alltid att minnas Yngve.

2019-01-31

Planeringsträff 2019.

Snart är det vår igen och en ny orienteringssäsong står för dörren. Vi träffas i vanlig ordning och drar upp planerna för den kommande OL-säsongen. Förutom Sidensjösprinten och en "vanlig" 7-klubbsträning så ansvarar vi även för Medel-DM denna säsong.

Har du någon fråga du anser att vi bör lyfta? Skicka en hälsning om det i så fall.

Skidstugan torsdagen den 28 februari kl 18:30-21:00. OBS! ändrat datum. Anmälan senast tisdag 26/2.

Alla välkomna!

Våra sponsorer

 


Allt inom lyft-, emballage- och
godsförankring.


Nätratandvård
           0660-220411